Fysio Trainingscentrum Weesp

Personal trainer

Personal trainer

Persoonlijke begeleiding

Als we heel simpel naar de titel ‘Personal Trainer‘ kijken, wordt meteen duidelijk wat een goede Personal Trainer moet zijn: een trainer/coach die u ‘persoonlijk’ begeleidt op het gebied van training, (voeding), rust en mindset (de juiste instelling). Hij of zij leert u dus wat een goede manier is om te trainen, welke voeding u moet eten in combinatie met de juiste hoeveelheid rust en helpt u met het aannemen van de juiste mindset.

Meld je direct aan!

Werken aan uw trainingsdoel

Omdat we personal training betaalbaar willen houden voor iedereen, kunt u bij Fysio Traingscentrum Weesp al een personal trainer in de arm nemen voor slechts 25,95 euro per halfuur. Zodat heeft u naast de professionele begeleiding die we onze leden aanbieden, ook de mogelijkheid om (bijvoorbeeld) wekelijks begeleiding te krijgen, om op die manier nog concreter aan uw trainingsdoel te werken.

Onze personal trainers

 

Naam: Tom Chogani

Missie: De klanten helpen fitter te worden.
Specialiteiten: fitness en conditietraining, boksen en kickboksen.
Ervaring: Tom heeft de opleiding Sport & Bewegen niveau 4 afgerond, tevens is hij in het bezit van diverse fitness diploma’s en is gespecialiseerd in gezonde voeding en diëten.

Wil je afvallen, je  conditie verbeteren en je lekker in je vel voelen met  bijvoorbeeld boksen/kickboksen of circuittraining? Wil jij je spiermassa opbouwen en fitter worden, door middel van specifieke fitnessoefeningen die aansluiten op jouw doelen? Dan helpt Tom je graag hierbij!

 

Naam: Kim Burlage

Missie: Samen met de klant haalbare doelen stellen.
Specialiteiten: Kettlebell en TRX.
Ervaring: de opleiding Wellness & Lifestyle gevolgd en is nu naast personal trainer, (sport)masseur, NLP-practitioner en voedingsadviseur.

Kim is een enthousiaste en ervaren fitness trainer die u graag begeleid tijdens uw sportactiviteiten in het Trainingscentrum. Leden omschrijven haar als zeer attent en behulpzaam.